ALLES GEÏNTEGREERD

DOMOTICA OPLOSSINGEN VOOR IEDEREEN

Een domotica installatie maakt een einde aan de wildgroei van schakelaars, afstandsbedieningen en andere soorten van bedieningstoestellen die standaard door de verschillende fabrikanten worden opgedrongen als ‘de beste oplossing’ voor de bediening van hun systeem. Hiermee volledig voorbijgaand dat de diversiteit van bedieningen de gebruiker doet duizelen in zijn/haar eigen woning.

De domotica installatie maakt gebruik van de sterke eigenschappen van elke installatie en vult deze aan op de zwakke punten. Bang & Olufsen Praalder verstaat als geen ander de kunst om het totale project te overzien en oplossingen te realiseren, nog voordat de gebruiker hier bij zou stilstaan.

PRODUCTEN LINKEN MET BEOLINK MULTIROOM

BeoLink Multiroom koppelt al uw Bang & Olufsen-producten tot één systeem. Verschillende muziekgenres in verschillende kamers afspelen of dat ene fantastische muziekstuk door het hele huis laten galmen. Wij werken graag met Lutron en Savant voor slimme oplossingen.

Wij zijn gecertificeerd installateur voor LUTRON en SAVANT home-automation systemen voor prachtige oplossingen met een sublieme bedieningvriendelijkheid.

img_logo_lutron Savant-Logo

IN HUIS

Schakelen en dimmen van verlichting
Geluidsinstallatie
TV installatie Home cinema
Deur videofonie
Verwarming
Ventilatie
Airco
Elektrische gordijnen

RONDOM HET HUIS

Video bewaking
Zwembad/Zwembaddek
Bediening van poorten en hekken
Oprit verwarming
Zonnewering
Rolluiken

NADAT U EEN ZOEKTERM HEEFT GETYPT, DRUK OP ENTER OM TE BEGINNEN MET ZOEKEN ...